برنج چمپا محلی برای رشد بهتر گلهای آپارتمانی به فروش رسید

برنج چمپا محلی همچنین حاوی آنتی اکسیدانی به نام اسید فیتیک یا فیتات است.

این ماده به عنوان یک ماده ضد مغذی شناخته می شود زیرا از جذب مواد معدنی ضروری مانند آهن و روی توسط بدن جلوگیری می کند.

با این حال، بررسی نتیجه می‌گیرد که تفاوت‌های بین برنج قهوه‌ای و سفید قطعی نیست و مطالعات بیشتری در مورد الگوهای غذایی مشخص‌شده با برنج مورد نیاز است.

از سوی دیگر، برنج قهوه ای مانند سایر غلات کامل حاوی فیبر ممکن است به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند.

این تفاوت بین برنج سفید و قهوه ای ممکن است به دلیل تفاوت در انواع و مقادیر فیبرها و امتیازات شاخص گلیسمی آنها باشد.

توجه به این نکته مهم است که مصرف بیش از حد کربوهیدرات ها از هر منبعی می تواند سطح گلوکز خون را افزایش دهد، بنابراین مهم است که اندازه وعده را بدون توجه به اینکه برنج سبوس دار است یا تصفیه شده، کنترل کنید.

خوردن غلات کامل غنی از فیبر به جای غلات تصفیه شده ممکن است مزایای سلامتی قابل توجهی از جمله کاهش خطر ابتلا به دیابت داشته باشد.

فلزات سنگین می توانند در طول زمان در بدن جمع شوند و منجر به اثرات نامطلوب سلامتی شوند.

اینها عبارتند از کادمیم، کروم، سرب، نیکل و آرسنیک.

بسیاری از مطالعات مقادیر بیش از حد فلزات سنگین را در برنج از چندین کشور گزارش کرده اند. این نگرانی خاصی است که برنج بخش قابل توجهی از رژیم غذایی افراد را تشکیل می دهد.

در برخی موارد، یک نوع برنج ممکن است بر دیگری ارجحیت داشته باشد.

آیا برنج سفید یا برنج قهوه‌ای برای افراد خاص با شرایط یا اهداف خاص بهتر است.

سبوس حاوی غلظت بالایی از فلزات سنگین است به همین دلیل برنج قهوه ای حاوی فلزات سنگین بیشتری نسبت به برنج سفید است.

در مقایسه با سایر محصولات غذایی رایج که در مناطق آلوده رشد می کنند، برنج مقادیر بیشتری جیوه و آرسنیک را انباشته می کند.