کاهش خطر ابتلا به سرطان با مصرف سیب

سیب حاوی بسیاری از مواد مغذی است که طبع سیب ممکن است خطر سکته را کاهش دهد. یک بررسی تحقیقاتی در سال 2017 نشان داد، برای مثال، افرادی که بیشترین فیبر را مصرف می‌کنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به موارد زیر هستند:

بیماری قلب و عروقی
بیماری عروق کرونر قلب
سکته
یک سیب متوسط با قطر حدود 3 اینچ و وزن 169 گرم (گرم) 4.06 گرم کاپشن چرم اصل فیبر دارد. این حدود 11 تا 14 درصد از نیاز روزانه یک بزرگسال بسته به سن و جنس آنها است.

مزایای خوردن یک رژیم غذایی مغذی چیست؟

کاهش کلسترول
یک مطالعه در سال 2019 نشان داد که خوردن دو سیب خام در روز به مدت 8 هفته باعث کاهش سطح کلسترول در افراد سالم می شود. با این حال، نوشیدن آب سیب شفاف تاثیر مشابهی نداشت.

بنابراین نویسندگان مطالعه به این نتیجه رسیدند که فیبر موجود در سیب است که به کاهش کلسترول کمک می کند.

نکات بیشتری برای کاهش کلسترول دریافت کنید.

سیب

تقویت سلامت قلب
سیب حاوی فیبر، ویتامین C و آنتی اکسیدان یخچال جنرال است. یک سیب با اندازه متوسط موارد زیر را فراهم می کند:

11 تا 14 درصد از نیاز روزانه یک فرد به فیبر
10 درصد از نیاز روزانه یک فرد به ویتامین C
به نظر می رسد فیبر به مدیریت فشار خون کمک می کند، که ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.

ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که در کنار سایر آنتی اکسیدان ها ممکن است در محافظت از برخی از جنبه های سلامت قلب نقش داشته باشد.

ویتامین C همچنین برای عملکرد مناسب سیستم مدل پالتو چرم زنانه ترک ایمنی لازم است، که ممکن است به دفاع از بدن در برابر عفونت ها و بیماری ها کمک کند.

یک مطالعه در سال 2021 نشان داد افرادی که از میوه های کامل مانند سیب در رژیم غذایی خود استفاده می کردند نسبت به افرادی که میوه نمی خورند 36 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در 5 سالگی قرار داشتند.

بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) افرادی که بیشترین فیبر را مصرف می کنند، کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 هستند. افرادی که قبلاً دیابت دارند و رژیم غذایی با فیبر بالا دارند نیز ممکن است سطح قند خون پایین‌تری داشته باشند.

  • منابع:
    1. What to know about apples
  • تبلیغات: 
    1. مقایسه دمپایی روفرشی با کفش در افزایش خطر زمین خوردن
    2. معرفی پنج قسمت مختلف در جوراب دخترانه
    3. نقش جوراب برای محافظت در برابر سرما
    4. ضریب هدایت حرارتی جوراب‌های تولید شده از نخ‌های مختلف