کیوی تالش دلیل موفقیت دانشمندان در علم پزشکی

میوه کیوی به صورت تازه، منجمد یا خشک موجود است، انواع کیوی تالش تازه و منجمد معمولاً بهترین هستند، زیرا کیوی خشک اغلب با مقادیر زیادی شکر اضافه شده است.

صرف نظر از تنوع، فهرست مواد تشکیل دهنده را در گزینه های منجمد یا خشک شده بررسی کنید تا مطمئن شوید که محصول فقط از میوه

است و نه چیز دیگری.

اگرچه میوه سنتی کیوی دارای گوشت سبز است، اما انواع مختلفی از انواع میوه های کیوی به همان اندازه خوشمزه موجود است، اسامی

هابر بروندو، متخصص تغذیه ثبت شده در شهر نیویورک، MS، RD، CDN، از طرفداران کیوی Zespri SunGold است که گوشتی زرد دارد و

شیرین‌تر از کیوی سبز است.

اگرچه همه انواع کیوی دارای مواد مغذی هستند، تغذیه کیوی طلایی بسیار چشمگیر است، بروندو می گوید که آنها به داشتن بالاترین میزان

ویتامین C در بین سایر میوه های معمولی شناخته شده اند.

کیوی تالش

برخلاف کیوی سبز، بروندو می گوید که می توانید یک کیوی طلایی را درست مانند یک سیب گاز بزنید، وقتی پوست کیوی طلایی رامی‌خورید،

محتوای فیبر آن را دو برابر می‌کنید که از ۲ به ۴ گرم در هر وعده می‌رسد.

کیوی یکی دیگر از انواع میوه های کیوی است که اخیراً محبوبیت زیادی پیدا کرده است، این میوه‌های کیوی کوچک تقریباً به اندازه یک انگور

هستند و ظاهری صاف دارند و به همین دلیل مانند انگور یا زغال اخته برای یک میان‌وعده سریع در دهان شما قرار می‌گیرند.

آنها طعم لذیذی دارند و مانند سایر انواع توت ها به صورت صدف دار فروخته می شوند، این میوه ریز همچنین سرشار از ویتامین C و چندین

ماده مغذی دیگر است.

میوه کیوی منبع عالی ویتامین C است، یک آنتی اکسیدان مهم که می تواند به طور طبیعی سنتز کلاژن را تحریک کند، محتوای بالای ویتامین

C موجود در کیوی می تواند به سفت و جوان ماندن پوست شما کمک کند و همچنین باعث تقویت تارهای قوی شود.