بسیاری از ما یک کمد آشپزخانه پر از ظروف پلاستیکی داریم تا باقیماندههایمان را نگهداری کنیم.
اما با افزایش آگاهی در مورد خطرات بهداشتی و زیست محیطی ست ظروف پلاستیکی آشپزخانه، برخی از مصرف کنندگان ممکن است این سوال را بپرسند: آیا زمان آن رسیده است که انبارهای قدیمی اغذیه فروشی ها را کنار بگذارند؟
تنها 9 درصد از کل زباله های ست ظروف پلاستیکی مسافرتی ایجاد شده بازیافت شده است. از سهم آن در گرمایش جهانی و آلودگی گرفته تا مواد شیمیایی و میکروپلاستیک هایی که به بدن ما مهاجرت می کنند، زنجیره غذایی و محیط زیست، هزینه واقعی این ماده ارزان قیمت آشکارتر می شود.
هزاران ترکیب در محصولات پلاستیکی در سراسر زنجیره غذایی یافت می شود و اطلاعات نسبتا کمی در مورد بیشتر آنها وجود دارد. اما آنچه ما از برخی مواد شیمیایی موجود در پلاستیک می دانیم نگران کننده است.
به عنوان مثال، فتالاتها که برای انعطافپذیری بیشتر سرویس ظروف پلاستیکی لیمون استفاده میشوند و در بستهبندیهای مواد غذایی و بستهبندیهای پلاستیکی یافت میشوند.
توسط مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریها (CDC) در سطوح قابل اندازهگیری در سراسر جمعیت ایالات متحده (از جمله در بدن) یافت شده است. امیلی هولدن، روزنامه نگار گاردین).
آنها با اختلال عملکرد تولید مثل در مطالعات حیوانی مرتبط شده اند و برخی از محققان ارتباطی با کاهش باروری، مشکلات رشد عصبی و آسم در انسان را پیشنهاد کرده اند.
- منابع:
- تبلیغات: